tiistai 9. huhtikuuta 2013

Liperin näyttely 7.4.2013

Ensimmäinen näyttelymme Brunon kanssa on nyt takanapäin, ja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen:

Liperi 7.4.2013 
RUOKORAPSEEN BRUNO MARS, JUN ERI 1 
Tuomari: Pekka Teini


Tottumattomammalle näyttelytuloksen lukijalle selvennykseksi... Bruno oli junioriluokan uroksista paras saaden arvosteluksi "erinomainen". Jos olisimme saaneet SA:n eli sertin arvoinen, niin olisimme jatkaneet kultaisten paras uros kehään. Tuomari kuitenkin sanoi, että koska kyseessä on vielä kasvava ja kehittyvä nuori uros, niin hän ei vielä anna SA:ta. ERI:sta olemme kuitenkin todella iloisia ja päälle saimme vielä oikein mairittelevan sanallisen arvioinnin:

"Sukupuolileimaltaan ja -tyypiltään erinomainen sekä mittasuhteiltaan hyvä uros. 
Hyvä pään profiili ja tasainen kallo-osa. 
Moitteeton runko ja raajakokonaisuus.
Vahvat käpälät.
Runko pyörähtely vielä liikkeessä.
Mukava käytös."

Kokemuksesta innostuneena ilmoitin Brunon Tohmajärvellä 5.5. pidettävään ryhmänäyttelyyn. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna osallistumme Kuopion KV-näyttelyyn.

2 kommenttia:

 1. Bruno on komea nuorimies! Nätisti seisotat. Nyt kun perusfakta on hanskassa, voit alkaa hiomaan pikkuseikkoja, kuten viimeiseen asti jalat oikealle paikalle. Pikkasen etuset enemmän alle, jotta etukulma löytyy ja takajalkaan viimeistelty nosto-lasku, siten että kulma jää voimakkaammin näkyviin. Sitten napsahtaa SA :D
  Eikös vaan seisotus opetus tuota tulosta, muistan mistä on lähdetty ;)
  Jos en vielä ole kertonut, niin nämäpä termiitit naposteli kuusiviikkoisina Miialla mun sormet hyivin reikäisiksi, kun seisottelin niitä kuvauksessa. Käytin varmaan kaikki Miljan Muumi-laastarit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sitä Tiina niin sanota, että "ei omena kauas puusta putoa"! ;) Pientä hienosäätöä tosiaan jalkojen asettelu vielä vaatii... itsekin valokuvasta huomasin, että etuset pitäisi saada enemmän alle. Takajalat luisuivat liukkaan ja hieman epätasaisen alustan vuoksi. Kuvasta harjoittelunpaikat hyvin huomaa, kun vielä oppisi näkemään ne koiraa seisottaessa. Peilin edessä ollaan harjoiteltu.

   Poista