maanantai 17. helmikuuta 2014

Alkuvuoden 2014 kuulumisia


Brunon iho-ongelmat jatkuivat edelleen syksyllä ja niimpä päädyimme teetättämään allergiatestit. Testeistä selvisi, että Bruno on allerginen siitepölylle. Useat puut, heinät ja kukat antoivat positiivisen tuloksen. Ihon oireilu ei siis ollutkaan peräisin pelto-ojista vaan pikemminkin pellolta. Allergeenien välttäminen on mahdotonta, joten päätimme kokeilla olisiko siedätyshoidosta apua. Siedätyshoito aloitettiin ennen joulua, ja tähän asti kaikki on sujunut hienosti. Siedätyshoidon vaikutukset eivät todennäköisesti näy vielä ensi kesänä, mutta toivon mukaan sitä seuravana.

Tavoitteena tälle vuodelle (ja kaikille tuleville) on kokea unohtumattomia hetkiä karvakorvieni kanssa ja kehittyä koiranohjaajana ja kouluttajana. Toivon, että yhteistyömme koirieni kanssa paranisi edelleen, ja että yhdessä tekeminen ja harrastaminen olisi sekä koirilleni että minulle parasta maailmassa. Jos näihin tavoitteisiin pääsemme, niin todennäköisesti syksyn tullessa olemme Brunon kanssa taipuneet noutajien taipumuskokeessa (NOU1) ja sovellumme myös vesipelastukseen (SOVE).... ennen vuoden vaihdetta ehkä startti tokokokeessakin :)


2 kommenttia:

  1. Sove menee teillä läpi heittämällä! Jos haluatte niin ensikesänä voitaisiin taas yrittää pitää niitä meidän omia vepereenejä! Beijonkin kanssa ehkä mennään soveen... ehkä... :D

    VastaaPoista
  2. Omat vepetreenit kuulostaa hyvältä suunnitelmalta Maria... :)

    VastaaPoista