sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Näytelmissä Varkaudessa

Olen lähtöisin Joroisten kunnasta Kuvansista ja syntynyt Varkaudessa. Ihan jo siitäkin syystä päätin ilmoittaa Brunon Varkauteen kansainväliseen kaikkien rotujen näyttelyyn. Toinen syy ilmoittaa Bruno Varkauden näyttelyyn oli se, että siellä päin asuvien sukulaisten ja läheisten olisi mahdollisuus tulla katsomaan meitä kehässä. Se suunnitelma meni pieleen, kun kaikilla oli muita suunnitelmia ja reissuja kirjaimellisesti ympäri maailmaa Kuhmosta ja Tallinnasta aina Amerikkaan asti. Mutta tapasin kuitenkin paljon vanhoja tuttuja, joita en ollut nähnyt yli kymmeneen vuoteen.

Odotellaan käyttöluokan alkamista ja kehään pääsyä
Itse näyttelyt olivat jälleen lievä pettymys. Hirmuinen puunaaminen ja ennakkovalmistelut, lopputuloksena EH, tuomarin lämmin kädenpuristus ja arvostelulappu kouraan. Onhan siellä näyttelyissä ihan kivaa, mutta melko kallista ja aikaa vievää puuhaa se on, siitä saatavaan hyötyyn nähden. Varsinkaan, kun Bruno ei liiemmin näyttelytouhusta taida perustaa, niin eiköhän tämä meidän sertin metsästys ollut tässä tällä erää. Voihan tuota onnea käydä välillä kokeilemassa lähiseudun ryhmänäyttelyissä, mutta nyt kesän ajan keskitymme lajeihin, jotka tuovat iloa sekä koiralle että ohjaajalle.

Tuomarin käsittelyssä, kuvannut Kati Puustinen

RUOKORAPSEEN BRUNO MARS
KV Varkaus 17.5.2015
KÄK EH3
Tuomari: Tuula Pratt, Suomi
 
 "Uros, jolla hyvä koon ja pituuden suhde, mutta joka kauttaaltaan saisi olla 
voimakkaampi ja täyteläisempi, niin päästä kuin rungosta.
Hyvä kaula ja selkälinja.
Kokonaisuuteen sopiva luuston voimakkuus.
Hyvät tassut.
Hyvä hännän kiinnitys.
Oikein hyvät sivuliikkeet, erinomainen ulottuvuus askeleessa.
Ahtautta takana.
Hyvä turkki.

Pönötystä   

Videolla juoksu ympäri kehää. Kuvaaja päätti ilmeisesti kuvata modernisti ja kääntää välillä kameran toisin päin ;) ei anneta sen häiritä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti