perjantai 11. tammikuuta 2013

Elämä yllättää!

Toisinaan elämässä on hetkiä, että on vaikea ymmärtää tätä elämän mielettömyyttä. Toisinaan taas tuntuu, että kaikella saattaa sittenkin olla jokin tarkoitus.

Bruno 27.12.2012
Olimme alkaneet miettiä aikuisen koiran ottamista Brunon kaveriksi. Ensimmäisestä ajatuksesta ehkä noin kahden viikon päästä joensuulainen kultsukasvattaja etsi facebookissa hoitopaikkaa 4-vuotiaalle kasvatilleen. Siitä se ajatus sitten lähti...

Leevi tuli meille joulupäivänä. Leevi on leikattu ja peruskoulutettu kultsu-uros. Leevi tarvitsi hoitopaikkaa omistajan sairauden takia. Voi olla, että Leevi jää meille pysyvästi, mutta on hoidossa ainakin kesään asti, jonka jälkeen päätämme omistajan kanssa jatkosta.

Leevi ensimmäisellä peltolenkillä uudessa kodissa
Leevi on sopeutunut hyvin ja Bruno on Leevistä ihan haltioissaan. Bruno ja Leevi leikkivät paljon yhdessä ja molemmat nauttivat täysin siemauksin.

Poikapainia

Leevillä on ehkä vielä totuttelemista lenkkeilyn ja ulkoilun määrään meillä. Leevi kun vaikuttaisi olevan hieman laiskanpuoleinen ja mukavuudenhaluinen. Metsässä ja lumessa rämpiminen eivät oikein taida innostaa tätä Lahden kaupungista saapunutta blondia. Nyt onkin jonkin verran tehty myös hihna- ja tielenkkejä, ihan Leevin mieliksi.

Veljekset
Melko omapäiseltä Leevi myös vaikuttaa. Kiipeää vaikka puuhun, jos on namia tai lelu palkaksi, mutta ilman palkkaa tekee mitä tahtoo. Tämä on osoittautunut pienoiseksi ongelmaksi luoksetuloissa ja vapaana pitämisessä. Leevi nimittäin viisveisaa luoksetulokutsuistani, jos muualla on jotain kiinnostavaa. Nyt onkin jouduttu pitämään Leevi pihassa ja tielenkeillä kiinni, ettei vahinkoja pääse tapahtumaan. Voihan tämä olla myös alkukankeutta ja leimautumisen puutteesta johtuvaa. Ollaan kyllä jo suunniteltu ulkotarhan rakentamista heti maan sulettua. 

Leevi ja Bruno tapaninpäivän iltana kotona


Täällä vartioimme me!

Bruno opettaa Leeville kura-allashommat
Muutoin Leevi on osottautunut oikein hurmaavaksi kaveriksi. Häntä heiluu taukoamatta ja Leevi onkin kaikkien, niin eläinten kuin ihmistenkin, ystävä. Arki on pikkuhiljaa alkanut sujua kahden koiran kanssa. Paitsi että Leevi täyttää Remun poismenon jättämää valtavaa aukkoa perheessämme, niin voimme auttaa Leevin omistajaa vaikeassa tilanteessa, pitämällä Leevistä hyvää huolta ja tarjoamalla Leeville rakastavan kodin. Aika näyttää, onko Leevi tullut jäädäkseen meidän perheeseen, vai palaako Leevi vielä omistajansa luo. Mutta toistaiseksi iloitsemme siitä, että Brunolla on jälleen isoveli ;)

Bruno on niiiin onnellinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti