torstai 3. huhtikuuta 2014

Heikin kurssin kotiläksy: palautuksen harjoittelu

Nomekurssilta saimme kotiläksyksi palautuksen harjoittelun. Heikki neuvoi harjoittelemaan palautuksia niin, että innostaisin Brunoa taputtelemalla käsiä ja sanomalla "täällä". Tarkoituksena oli saada Bruno kohottamaan dami suussa katseensa maasta ja tarjoamaan damia minulle "syliin". Palkaksi hyvästä suorituksesta Bruno saisi vauhtinoudon damille ja sen palautuksesta kehut ja silitykset.

Teimme yhden treenin toissapäivänä Heikin ohjeiden mukaisesti, mutta jotenkin se meni hosumiseksi. Onnistuttiin kyllä, mutta jäin epäilemään, että Brunolle ei ehkä kirkastunut, mitä siltä hain. Niimpä päätin kokeilla omalla tavallani.....

Vahvistin ensin käsikohteen damin palautuspaikkaan syliin ilman noutoesinettä.


Tämä sujui, joten lisäsin harjoitukseen luoksetulon. Yhdistin suoraan merkkipillityksen ja pillillä luoksetulon, jonka päätteeksi käsikosketus damin palautuspaikkaan.


Sitten lisäsin harjoitukseen damin. Eteentuloja dami suussa, käsikosketus ja luovutus "kiitos" käskyllä.


Tätä vahvistan vielä edelleen, lisään häiriöitä, matkaa ja yhdistän noutotehtäviin. Tämä menetelmä tuntui paremmin itselle sopivalta ja pohjathan tähän oltiin jo tehty aiemmin. Toivotaan, että lopputulos saa myös Heikin tyytyväiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti