maanantai 7. huhtikuuta 2014

Polvijärven ryhmänäyttelystä kajahtaa: serti-tili avattu!!!


Bruno 2-v.
Brunon ensi esiintyminen näyttelyssä avoimessa (yli 2-v. koirat) luokassa ylitti kaikki odotukset. Tuomari Marjatta Pylvänäinen-Suorsa vaikutti olevan erittäin tarkka rakenteesta ja liikkeestä. Hän tunnusteli tarkkaan koirat käsikopelolla, ja moneen kertaan, sekä juoksutti paljon. Todella upeita koiria lähti kehästä saaden EH:n (erittäin hyvä). Ennen kehään menoa yritin valmistaa itseäni, että tulos voisi meille olla myös EH tai jopa H.

Näin sitä mennään!
Tuomarin käsittelyssä
Mutta toisin kuitenkin kävi.... saimme ERI:n, joka oli meille pääsylippu kilpailuluokkaan. Kilpailuluokassa taas juostiin ympyrää ja pareittain vielä edestakaisin, ja niinhän siinä kävi, että me pestiin koko AVO urosporukka! Brunolle kilpailuluokasta sija 1. ja homma jatkui paras uros kehässä.

Pönötystä
Paras uros kehästä tuloksena PU2, eli 2.sija, mutta koska meidät päihittänyt "vanha kehäkettu" ja muotovalio koira ei voinut sertiä ottaa enää vastaan, niin se siirtyikin meille! Enpä ensin edes tajunnut kupletin juonta, ennenkuin tuki- ja kannatusjoukkomme kehän laidalta huutivat, että te saatte sertin. Arvatenkin hymy oli herkässä! On vieläkin...

Ai, mitä? Siis sertikö?
Edelleen vähän hölmistyneenä
Niin kuin kunnon kilpa"urheilijat" konsanaan, niin tahdon kiittää kaikkia, jotka ovat myötävaikuttaneet näyttelyuramme  kehitykseen: kiitos rakas aviomieheni Tommi, että olet ollut tukenamme ja seuranamme kaikissa näyttelyissä (eikä siitä kamojen roudaamisestakaan ole ollut haittaa ;)). Kiitos ihanat tuki- ja kannatusjoukot paikan päällä Anne, Kati ja Katja sekä tuki- ja kannatusjoukot matkan päässä. Erityiskiitokset Brunon kasvattajalle Miialle tästä upeasta koirasta sekä kiitos kannustuksesta koko Ruokorapseenin jengille!

Bruno
 
POLVIJÄRVEN RYHMÄNÄYTTELY 6.4.2014
Tuomari: Marjatta Pylvänäinen-Suorsa
RUOKORAPSEEN BRUNO MARS
AVK ERI1, SA, PU2, SERT 

"Hyvät mittasuhteet ja luusto. Selvä sukupuolileima. Hyvä kallo-osa, riittävä kuonon pituus, hyvät korvat. Tasapainoinen ylälinja, runko voisi olla syvempi. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvät takakulmaukset. Hyvät käpälät, etuliikkeessä hieman löysyyttä, hieman kapea takaa, pitkä tehokas sivuaskel. Liikkeessä selkä hieman elää. Hyvä karvanlaatu."

Sertipoika
Bruno
 Kuvannut Kati Puustinen ja Katja Surakka (KS).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti