perjantai 4. toukokuuta 2012

Alku aina hankalaa

Tänään tuli odotettu postipaketti Peten Koiratarvikkeelta. Tilasin pennulle kevythäkin, Remulle uudet valjaat ja pannan sekä joustavan hihnan ja normaalin kangashihnan. Remu on siinä mielessä metka koira, että se elää ikuista pennun "hui kauhistus"-vaihetta. Kaikki uusi, joka ovesta tuodaan sisälle, kauhistuttaa sitä aluksi. Sillä ei ole väliä, onko uusi asia huonekalu, uusi hihna tai vaikka emännän uudet vaelluskengät. Tämän asian hyvin tiedostaneena, otin ensin totuteltavaksi uudet valjaat.

Laitoin valjaat ensin lattialle ja kehuin Remua, kun se meni haistamaan niitä. Jatkoin kehumista, kun Remu rohkeni viipyä pidempään valjaiden lähellä. Jossakin vaiheessa kaivoin rasiallisen ohuen ohuita savukinkkuja (isännän voileipäkinkut). Kohotin valjaita ylöspäin ja houkuttelin kinkulla Remua työntämään päänsä valjaiden pääaukosta läpi. Noin 15 minuuttia meni siihen, että sain valjaat koiran ylle suostuttelemalla. Remu oli lopulta jokseenkin tyytyväinen uusiin valjaisiinsa.

Uusien valjaiden (melkein) onnellinen omistaja ;)

Iltapisulle Remu saa uuden pannan kaulaansa. Toivon, että se ei huomaa pelätä, kun uusi panta on samanlainen kuin entinen, mutta erivärinen. Ajattelin sujauttaa uuden pannan ihan muina miehinä sen kaulaan, niin se ei ehdi kauhistella ;) Kevythäkkiä en vielä tänään ota esille. Antaa kaverin ensin palautua näistä muutoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti